single-image

Sådan bliver du påvirket af rygningen

I dag er der mange der ryger, men de fleste af dem er desværre ikke klar over konsekvenserne ved rygning. Læs om rygnings konsekvenser i denne artikel

Der er i dag mange rygere i Danmark, specielt blandt den yngre del af befolkningen. Det kan godt være, at der står mange forskellige advarsler på cigaretpakkerne, men det stopper næsten ikke nogen fra at ryge almindelige cigaretter i Danmark – grunden til dette er meget simpel: folk er ikke klar over konsekvenserne. Advarslerne bliver ignoreret, fordi man tror, at det ikke går ud over en selv. Der skal noget statistik til.

Statistik: Der dør over 650.000 mennesker på grund af rygning, om året. Det er bare for Europa.

Med denne statistik er det helt klart, at rygning er et stort problem for helbredet. På verdensplan er tallet meget større, hvis man tænker over det. Grunden til at der dør så mange mennesker på grund af rygning er, at der findes 4000 forskellige skadelige stoffer i traditionelle cigaretter. Nogle af disse er faktisk radioaktive, og dette er bestemt ikke godt for kroppen. Det er dog muligt at fortsætte med at ryge uden at skulle indtage de 4000 giftige stoffer.

 

Sådan kan du effektivt undgå de 4000 forskellige skadelige stoffer, der er i cigaretter

Selvfølgelig er den mest effektive metode til at undgå de 4000 skadelige stoffer at stoppe med at ryge. Det er dog ikke en nem ting, da hjernen er super glad for vaner. Rygning er en vane, og det tager omkring 21 dage at lave om på en vane. Når der så er 4000 stoffer og nikotin i, så bliver det ikke en nemmere opgave. Det er dog muligt at slippe for de giftige stoffer ved at ryge elektroniske cigaretter, hvis man ikke kan stoppe med at ryge. Faktisk så hjælper nogle elektroniske cigaretter på rygetrangen og på sigt kan man komme af med rygningen ved bare at ryge elektroniske cigaretter. Det kræver selvfølgelig, at man vælger de rigtige.

 

Læs mere om “rigtige” e-cigaretter

Der findes mange forskellige elektroniske cigaretter, men hvis du vil have en meget effektiv én, der faktisk hjælper dig med at opnå et rygestop på sigt, så skal du helt klart tjekke Club iSmoke ud med deres produkt iSmoke: https://clubismoke.dk/. Hjemmesiden er dansk og forhandler produkter af god kvalitet, der er godkendt og certificeret. iSmoke kan faktisk hjælpe dig med at spare et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året, hvis nu du ikke skulle stoppe med at ryge.