single-image

Nyt tag? Få det lagt af en professionel

Er du i gang med at få skiftet taget? Eller bygger du et nyt hus, hvor der skal tag på? Så har du med garanti brug for nogle gode folk, der kan hjælpe dig med at få lagt det nye tag.

Selvom det kan se ud til at være en simpel opgave, så kræver det helt særlige egenskaber og erfaring at være god til at lægge tag. Mange håndværkere er generalister, der kan lidt af det hele, men du er bedre stillet hvis du vælger nogle, som specifikt har fokus på taglægning i Klokkedal.

Sagen er den, at taget helst skal være i tip top stand, fordi hvis der er noget galt med taget, så risikerer du at der kommer fugt ind, og det kan få store konsekvenser. Det er yderst vigtigt, at loftet under taget kan holdes tørt, sådan at du ikke ender med at få vand- eller fugtskader inde i huset.

Hvilken type tag skal du vælge til dit hus?

Der er givetvis mang forskellige typer tag at vælge imellem når man skal have skiftet til noget nyt. Selvfølgelig kan det være nemt bare at tage det samme tag som der var tidligere, men bare fordi det er det nemme valg, så er det ikke nødvendigvis det rigtige valg.

I Danmark er det meget populært at vælge et tegltag, som er en lidt mere klassisk type af tag. Tegl er lavet af en form for ler, og det findes i en masse forskellige farver. Røde tegltage er meget almindelige og populære og har været brugt i flere hundrede år. En lidt mere moderne version er de sorte eller grå teglsten, som er mere neutrale i farven og ikke skaber ligeså stor farvemæssig kontrast til omgivelserne. Teglsten kan både fås med mat og blank overflade.

Som alternativ til teglstenene findes forskellige typer af tagplader og tagpap.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.