single-image

Lune skindhandsker til damer er tidløse

Få bugt med de kolde hænder med lækre Skindhandsker til damer – det tidløse valg, der aldrig går af mode og kan matches med det hele. Vælg mellem de elegante tynde til overgangstiden, de forede fingervanter til vinter eller de lune luffer til snevejr. 

Hvilke typer skindhandsker til damer findes der?

Der er ikke kun forskellige typer skind, design og farve, når du skal vælge mellem skindhandsker til damer, også typen er relevant at overveje. Hvor varme skal de være? Foretrækker du blank eller mat look? Med eller uden fingre? Skindhandsker holder længe, så vælg rigtig – så kan du få glæde af dem lang tid. 

Har du brug for for?

For i skindhandsker findes i både strik, fleece og pels. Det ekstra lag virker isolerende og gør handskerne særlig varme. Vælg for, hvis du har tendens til at fryse fingrene eller primært bruger dine skindhandsker, når det er meget koldt udenfor. 

Vær opmærksom på, at for virker bedst, hvis handsken ikke sidder for stramt omkring hånden. Den smule luft, der er imellem hænder og handske er det, der opvarmes og holder hænderne varme. Skind er altid vindtæt, så det er sjældent nødvendigt med for, hvis du ellers har varme hænder og kun bruger dem i overgangstiden. 

Er du til blank eller mat finish?

Skindhandsker til damer fås i både blank og mat læder, ligesom du kan få handsker i ruskind og luffer i rulam. De blanke er nemme at tørre af og ofte mere modstandsdygtige over for regn og sne, mens de matte er mere bløde og fleksible at bære. 

Foretrækker du luffer eller fingervanter?

Luffer holder nemmere fingrene varme og er ofte et godt valg til eksempelvis cykling eller gang. De fingerløse modeller er desuden nemme at tage af og på. Fingervanter er nemme at bruge til alt – og de fleste skindhandsker kan bruges til touchskærme, så du ikke behøver at fjerne handskerne ved betjening af mobilen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.