single-image

Klikko tilbyder effektive linkbulding ressourcer til at booste virksomheder online

Virksomheder søger i stigende grad hjælp hos AdWords og SEO bureauer, når de gerne vil have en større synlighed online. En virksomhed har muligvis en flot hjemmeside, men den er ikke meget anvendelig, hvis ikke kunderne får øje på den, når de søger på f.eks. Google. Undersøgelser viser, at brugerne som regel kun klikker på links på de første tre sider i resultatlisten, og hvis ikke den pågældende virksomhed har en topplacering i søgeresultaterne, så opdager kunderne slet ikke hjemmesiden. Derfor er det meget vigtigt, at man ved hjælp af søgeoptimering og linkbuilding får givet virksomhedens hjemmeside en topplacering foran konkurrenterne. Konkurrencen er i det hele taget hård på nettet, når det handler om at fange kundernes opmærksomhed, og derfor gælder det om at ligge i toppen med sin hjemmeside.

Nem og effektiv linkbuilding til favorable priser

AdWords og SEO bureauer tilbyder hjælp til søgemaskineoptimering, men de kan godt være udfordret på linkbuilding. Derfor har virksomheden Klikko skabt en platform/software, som tilbyder bureauerne en nemmere og mere effektiv måde at arbejde med linkbuilding på. Med adgang til platformen er det nemt at oprette links og administrere netværk, og herfra er det også muligt at bestille artikler hos Klikkos søsterselskab Wordpens.com med rabat. Bureauerne kan desuden få hjælp til at opbygge blognetværk for deres kunder, så de opnår en endnu større synlighed online. I forbindelse med opbygning af blognetværk leverer Klikko bl.a. 250+ IP-adresser, 50 forskellige designskabeloner, alle sider leveres med Ahrefs Domain Rating 30+, og Klikko rådgiver i forhold til strategi og planlægning. På Klikkos hjemmeside er det muligt at købe PowerLinks, som effektiv booster virksomhedernes/kundernes placeringer online i løbet af 2-6 uger. Der er tale om stærke kvalitetslinks med Domain Rating 30+ og 40+, og der er pt. ingen i Danmark, som har det store antal danske sider med så høj Domain Rating, der samtidig er fordelt på så mange danske ip-adresser.

VIP-medlemmer får eksklusive rabatter

Klikko tilbyder AdWords og SEO bureauer et eksklusivt samarbejde, hvor de får adgang til Danmarks pt. største linkbuilding ressourcer samlet på et sted. Med et VIP-medlemskab opnår AdWords og SEO bureauerne fordelagtige rabatter som f.eks. 40 procents rabat på PowerLinks og 25 procents rabat på artikler hos Wordpens.com, som er Danmarks pt. største skribentnetværk. Hos Klikko kan AdWords og SEO bureauer få unik sparring og rådgivning og nøjes med en enkelt leverandør af linkbuilding ressourcer, hvilket sparer bureauerne både tid og penge. AdWords og SEO bureauer, der gerne vil vide mere om, hvad Klikko kan tilbyde dem, finder mere information på hjemmesiden Klikko.dk.