Hold motor og forbrændings system vedlige med additiver fra Bell Add

Vi ved alle, at det er vigtigt at vedligeholde motoren i bilen ved for eksempel at sørge for, at der med regelmæssige mellemrum fyldes motorolie på olietanken. Olie smører motorens dele og minimerer risikoen for slid. Men motoren er ikke den eneste del af bilen, som skal holdes vedlige. Indsprøjtnings systemerne, brændstof tanken, forbrændingskammeret og brændstof systemet samt ventilerne og ventilsæderne er også udsatte, når det handler om almindeligt dagligt slid samt ophobning og aflejring af slagger, sod, koks, og kondensvand, som kan forårsage tæring og på sigt ødelægge bilens forbrændings system.

For at fjerne, og på sigt forebygge, disse aflejringer i dit benzin- eller diesel køretøj, er det vigtigt, at du fra tid til anden påfylder et diesel additiv i forbindelse med optankning. Diesel og benzin additiver sikrer, at dit køretøj yder sit absolut optimale. Dette er godt for brændstof økonomien, for motorens og forbrændings systemet forventede levetid, og i sidste ende også gavnligt for vores alle sammens miljø og natur – regelmæssig påfyldning af et diesel additiv mindsker udledningen af de skadelige stoffer. Samtidig undgår du tilsodede EGR ventiler, dyser og partikel filtre samt belastende røgudvikling ved tomgang.

Hos Landberg finder du de anerkendte og velrenommerede benzin og diesel additiver fra Bell Add. Bell Add diesel additiver er kendte for at levere produkter af høj kvalitet, som renser og vedligeholder bilens motor og tank indvendig fra. Udvalget af additiver fra Bell Add er stort – der er såvel benzin som diesel additiver, additiver specielt rettet mod bykørsel, kørsel om vinteren, initiel service rens (som kan give op imod 10hk effekt forøgelse), og ventil rens, som er specielt rettet mod rensning af spjældmekanismen i EGR ventilen.

Du finder hele Bell Add sortimentet i Landbergs online shop på landberg.dk sammen med mange andre produkter til rensning af motor, ventiler og brændstof tank.