single-image

Herfra skal du IKKE købe en penispumpe

Vi er ikke ude i at give dig nogle konkrete forhandlere, som du ikke skal erhverve din penispumpe fra, for det kan på én og samme tid føre til, at nogle folk handler derfra alligevel ud fra den parole, at der ikke er noget, der hedder negativ reklame.

Desuden kan de steder, vi henviser til, forsvinde og dukke op under andre navne, hvilket bare vil gøre denne artikel konstant uaktuel, og vi vil gerne have, at du altid – i hver fald i en længere periode – kan søge svar frem her.

Det handler om at bruge ens sunde fornuft, når man vil handle noget, der skal bruges på noget så personligt og følsomt som ens penis, så beskrivelserne her er mere overordnede, og så må du selv tænke dig til, hvad vi mener helt konkrete.

Med det første vil vi lige slå fast, at penismisundelse har eksisteret længe i verden og nok bliver ved med at gøre det, men det er ikke derfor, man skal få sig en penispumpe.

Penispumpen kan kortvarigt øge størrelsen på penis, man får forøget nydelse, og man kan bruge den til at få en rejsning, vedligeholde den eller få den op igen, men du får ikke en procentvis meget større pjort af at benytte dig af en penispumpe – eller ikke i lang såsom flere år.

Køb aldrig din penis pumpe over spam-annoncer på din mail.

Køb heller ikke din udsete penispumpe på en hjemmeside, hvor den er markant billigere end gennemsnit og måske bliver sendt fra udlandet og produceret i et tredjeverdensland. 

I dette tilfælde skal man købe fra en dansk forhandler, hvor der gerne må være garanti med, for så er du nogenlunde sikker på, at du ikke udsætter din diller for noget, som den ikke har godt af.

Du har jo næppe lyst til at påføre permanent skade på penis.