Find billig gulvafslibning i København online

Et ægte trægulv er et aktiv for enhver bolig. Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed, vil et intakt trægulv, som dækker hele boligens gulvareal, ubetinget trække boligens værdi i vejret. Det er ikke uden grund, at træ stadig er det foretrukne materiale til gulvbelægning i de danske hjem. I modsætning til mange andre moderne gulvtyper som for eksempel epoxy, beton, cement, linoleum, syntetisk klik parket eller uretan, giver et trægulv en fornemmelse af noget levende og organisk, som er rart at betræde og kønt at beskue.

Et trægulv er dog en del mere krævende og sårbart over for slitage end de andre nævnte gulvtyper, især hvis du har valgt en ikke forseglende behandling af træværket. Hvis dit trægulv er behandlet med eksempelvis olie, lud eller sæbe, er træværket ikke i samme grad beskyttet, som hvis der var påført maling eller lak. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dit lud- olie- eller sæbe behandlede trægulv med hyppig og grundig gulvvask med særlig plejende sæbe.

Hvad sker der, hvis jeg forsømmer pleje af trægulv?

Gulvvask er sjældent en opgave, man ser frem til. Og selv om du i begyndelsen måske går til opgaven med ildhu og entusiasme, kan det sagtens ske, at du kommer til at slække lidt på rutinen som årene går. Når et trægulv ikke plejes efter forskrifterne, sker der det, at den beskyttende hinde af sæbe eller olie slides bort, og gulvets blotlagte overflade bliver modtageligt over for støv, snavs, spildte væsker og solens skarpe stråler.

Alle disse faktorer bidrager til misfarvning af det før så smukke og lyse trægulv, så det kommer til at fremstå nusset og uensartet. Og så er der ingen vej uden om: Du bør kontakte en gulvsliber med henblik på at få foretaget en grundig gulvslibning. Kontakt gulvkanonen.dk for at få et tilbud på billig gulvafslibning i København