single-image

Finansier din drømmebil med et bil lån

Sætter du pris på en bil, som ikke konstant går i stykker, og som ikke bare kan forventes at stå af, hvert øjeblik, det skal være? Er du ked af at føle, at du kompromitterer din egen – og dine familiemedlemmers – sikkerhed, hver gang du eller I sætter jer ind i bilen? Sluger bilen langt mere brændstof end den burde i forhold til hvor ofte og hvor langt du kører i den – og har du længe ønsket dig et køretøj til familien, som er stabilt, pålideligt og sikkert?

Så er det på tide for alvor at overveje, om ikke det var bedst at investere i en fabriksny bil frem for at holde fast i den gamle, eller at skifte den ud med en brugt bil.

Nye biler er mere trygge, komfortable og drift sikre end gamle biler

Du er sikkert udmærket klar over, at en bil af ældre dato ikke er hvad den har været når det kommer til selv de mest basale køreegenskaber. Bremsesystem og styretøj er slidt, og fungerer måske ikke optimalt, hvilket kan udgøre en risiko under kørsel. Måske skal bilen oftere på værksted end før, hvilket i reglen skyldes, at de enkelte dele er slidt i bund, og derfor skal skiftes ud. Og du oplever helt sikkert et øget forbrug af benzin eller diesel, hvilket skyldes, at motoren med årene bliver slidt, og derfor ikke udnytter brændstoffet optimalt.

Ud over det, at dette er virkelig skidt for miljøet, er det også decideret usundt for din pengepung og for familiens budget. Der er trods alt ting, det er væsentligt sjovere at bruge penge på, end vedligeholdelse af en gammel bil.

Få råd til ny bil med et bil lån

Selv om du ikke just har finanserne til at indkøbe en spritny bil, er det ikke en umulighed. Hos Ikano Bank kan du låne til bil uden krav om udbetaling – læs mere på ikanobank.dk