single-image

Du kan få problemer med at få de ørestikkere ud

Ørestikker er en ret sjov form for piercinger, for det kan næsten være alt fra sådan noget, som man ser punkere have i deres ører, hvor de næsten er proppet i et alt for stort hul, eller de går gennem to led af ørerne.

Måske har de endda en kæde, som de binder fra den piercing og videre ned til en piercing i munden eller næsen.

Oftest er den slags også lavet i hånden under uhygiejniske omstændigheder, fordi punkere ikke vil støtte kapitalismen hos dem, der er uddannet til at gøre det og ved, hvordan man gør det – men nok i lige så høj grad, fordi punkerne ikke har råd til andet.

Men de ørestikkere kan også være den flotte og kønne af slagsen, der er sat i under ordnede forhold, og hvor der måske er en juvel eller diamant i.

De ser måske ikke ud af meget, men man kan måske prøve at have flere i, eller man kan udskifte dem.

De ørestikker skal også ud igen på et tidspunkt

Det er da muligt, at man kan gå i graven med de ørestikker i, men det kan være, at man bliver træt af at have dem i, selvom der ikke er meget vedligeholdelse ved dem; eller man ikke kan finde på andre udskiftninger at få i.

Måske er punkeren vokset op og skal have et almindeligt arbejde, hvor man ikke kan have den slags piercinger i, så de må tages ud.

Det skal man helst gøre hos en, der har forstand på, hvordan man gør. Måske ligefrem hos den person, der satte den eller dem i, hvis virksomheden eller personen eksisterer endnu.

Det er nemlig svært at se selv, hvad man laver, selvom man har et spejl, og man kender ikke mekanismen til at få den ud.

Måske får man den endda ud, mens man står over håndvasken, og så ryger der metal ned i afløbet.

Ikke heldigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.