single-image

Den bedste gulvafslibning giver måske lige lidt mere

Det kan måske godt diskuteres, hvornår der egentlig er tale om den bedste gulvafslibning, fordi det ofte handler om, hvorvidt man personligt er tilfreds med den eller ej.

Men der er trods alt nogle parametre, som man kan bruge til at kigge efter, om den er godt udført, og om det er noget, som andre fagfolk ville kalde for gennemført og godt klaret.

Så man kan trods alt godt tale om, hvorvidt det er en god gulvafslibning, men om det så er den bedste, kan måske diskuteres i det uendelige, men hvis kunden er tilfreds, så er det jo det vigtigste.

Det kan jo så også være de andre småting som en god service, effektivitet, lavt støjniveau og god rengøring, som der er med til at gøre, at man bedømmer det som den bedste gulvafslibning, som man ville anbefale til andre.

Og så får man måske også lige en gratis gulvafslibning af samme type med!

Grunde til at få endnu en version af den bedste gulvafslibning

En af grundene kan jo være, at gulvafslibningsfirmaet godt vil sikre sig, at dit gulv kommer til at få en god omgang gulvafslibning næste gang, når det er nødvendigt, så du ikke skal bekymre dig om prisen, men bare kvaliteten.

De fagfolk går måske så meget op i deres håndværk, at de gerne vil være sikre på, at dit trægulv også ser pænt ud i tiden fremover.

Så kan I aftale et tidspunkt for den næste inspektion for at få lavet en gulvafslibning, selvom man så måske ser, at gulvet ikke trænger, og man kan vente til næste gang – hvor gulvet så reelt trænger, og prisen stadig er gratis.

Men måske er fagfolkene bare ikke selv tilfredse med den her gulvafslibning, så de gerne vil udføre den igen, selvom du sådan set synes, den så flot ud, men håndværkeren vil trods alt gerne kunne stå inde for sit arbejde.