single-image

At finde den helt rigtige vielsesring

Hvis i har besluttet jer for at blive gift og uanset om det skal være det helt store gilde for hele familien og alle vennerne eller om i bare tager turen op på rådhuset med et par få nære incl. det ofte stadig et sæt vielsesringe.

En vielsesring er ikke bare en ring men en helt særlig ring der symbolisere jeres kærlighed til hinanden. Derfor er det også vigtigt at det er den helt rigtige ring i vælger. Uanset hvilken ring i vælger, er der nogle ting i skal være opmærksomme på inden.

Vælg den rigtige størrelse ring

I dag er det også muligt at købe ens vielsesring på internettet frem for i en fysisk butik. Det betyder at i skal vide hvilken størrelse ring i skal have. Der er flere måder at måle sin finger på, nogle er mere nøjagtige end andre. Den bedste er og bliver at gå ned i en butik og få dem til at måle jeres finger. Husk der er forskel på hvor stor jeres finger er om morgenen og om aftenen. 

Hvis i gerne selv vil måle jeres finger, kan i måle dem ved hjælp af en tyndt stykke snor. Det er vigtigt at tråden er tynd, da det ellers kan betyde at i får målt jer frem til en anden størrelse.

Derfor er det vigtigt at i ikke bestiller indgravering i jeres ringe, før i er helt sikre på at størrelsen passer. Er der en indgravering i ringen, er det ikke muligt at bytte dem til en anden størrelse.

Er de ringe i har valgt nogle brede ringe, skal i som udgangspunkt vælge en størrelse, der er en størrelse større end den i ellers ville have valgt. Dvs. har i målt jeres ring til en størrelse 53 skal i vælge en ring i størrelse 54.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.